Yoga på vatten

Yoga Blue Zense erbjuder SUP Yoga på Dalarö hela sommaren. Nyttja vattnets positiva effekter för att trigga igång det som kallas “blue mind” eller blått sinne – ett milt meditativt tillstånd karakteriserat av stillhet och harmoni. Fokus i klasserna är både närvaro och balans samt styrka och rörlighet – utifrån intention, syfte och behov. Utveckla medveten närvaro och andning, fokus och balans, stärk din core samt få en härlig, kul och (om du vill) utmanande stund på SUP brädan.

För mer information om aktuella klasser, se https://www.yogabluezense.se/kalender-vinter-var-2019/ (sommarschemat samt övriga aktiviteter under sommaren uppdateras inom kort). För praktisk information, se https://www.yogabluezense.se/bokning-priser-yoga-sup/. Vi anordnar också specialanpassade klasser på förfrågan, varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med ut på vattnet!

 • Prova-på tillfällen & intro kurser

  Prova-på-tillfälle

  Välkommen att testa SUP Paddling, SUP Yoga och SUP Fitness på Dalarö!

  Vi startar upp varje säsong med ett prova-på-event den 1 maj. Det kommer att finnas möjlighet att låna en SUP bräda för paddling, och vi kommer också anordna kostnadsfria introduktionsklasser i SUP Yoga och SUP Fitness. Vi kommer att berätta mer om säsongens aktiviteter och du får möjlighet att ställa frågor till oss om allt som har med SUP att göra. 

  Inga förkunskaper krävs (förutom simkunnighet). Vi tillhandahåller all utrustning som behövs; SUP brädor (inkl paddel och leasch), våtdräkter, skor och flytvästar. Vi kommer att bjuda på varmt kaffe och te.

  För uppdaterad info, se eventinbjudan till prova-på-tillfället den 1 maj 2019 på Facebook;

  https://www.facebook.com/events/322758504999279/

  Om frågor, kontakta oss gärna!

  Introduktionskurs SUP Yoga

  Ett par gånger per säsong samt på förfrågan anordnas en introduktionskurs i SUP Yoga för dig som vill prova på SUP Yoga och i lugn takt lära dig grunderna. Vi varvar genomgång på land med praktik på vattnet. 

  Kursen är 3 timmar totalt varav ca 1 timme på land och ca 2 timmar på brädan (paddling + yoga).

  Vi går igenom;
  – paddelteknik och balans på en SUP bräda 
  – skillnad mellan yoga på land och på vatten
  – vattnets positiva inverkan på oss och mentala aspekter av att yoga på vatten
  – fysiska aspekter av att yoga på vatten
  – säkerhet på vattnet
  – vanliga yogapositioner på en SUP bräda
  – modifierade solhälsningar på SUP bräda
  – övrigt som kan vara bra att känna till och tänka på vid yoga på vatten 

  Inga förkunskaper krävs (förutom simkunnighet). All utrustning ingår (Kona Namaste SUP bräda, leash, paddel, våtdräkt, våtdräktsskor och flytväst). Medtag badkläder, handduk och varm tröja/jacka att ta på efteråt.

  För mer information om anmälan och priser, se fliken Bokning och priser.

  Om frågor, kontakta oss gärna!

 • SUP Yoga klasser

  Våra SUP Yoga klasser

  Vi erbjuder en rad olika SUP Yogaklasser med olika inriktning. Se information om några av våra vanligaste klasser och egenutvecklade koncept nedan. Våra klasser är normalt sett 90 min långa för att hinna med att paddla till en vindskyddad plats och ankra upp där, genomföra klassen och sedan paddla tillbaka igen. För information om aktuella klasser, se Sommarschema i Askfatshamnen samt Kalender. För mer information om anmälan och priser, se fliken Bokning och priser. Om frågor, kontakta oss gärna!

  Vi skräddarsyr också klasser helt utifrån behov, önskemål och förutsättningar vid förfrågan! Hör gärna av dig så sätter vi ihop ett upplägg som passar just dig/er!

  SUP Yoga Floating Yin (tisdagar kl 18.30-20.00 v 24-33)

  Detta är en Yin Yoga klass där vi fokuserar på stilla inkännande yinpositioner som vi håller en längre stund (ca 3-5 min) för att stretcha såväl bindväv som mental uthållighet. Ofta är det en tight bindväv som orsakar stelhet och som först behöver töjas ut innan vi kan stretcha musklerna. Den extra dimension som SUP Yoga ger i form av närhet till vattnet och rörligt underlag (brädan) och omgivning (elementen vind, vatten, vågor, strömmar) hjälper till att förstärka närvaro, fokus och medvetenhet om andningen. Välgörande både för kropp och själ! Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka. Lugn klass med enkla men effektiva övningar – passar alla oavsett yoga- och SUP erfarenhet.

  SUP Yoga Power Intense (onsdagar kl 18.30-20.00 v 24-33)

  Detta är en SUP Yoga klass där du får möjlighet att utmana dig själv lite extra – både avseende balans och styrka. Om du vill! Klassen innehåller en kombination av solhälsningar och andra mjuka flöden där vi synkroniserar andning med rörelse samt dynamisk styrka och rörlighet. Vi avslutar med skön avslappning. Det rörliga underlaget gör att din balans utmanas – du aktiverar automatiskt dina coremuskler och även andra mindre muskler som du kanske inte vanligtvis använder men som hjälper till att stabilisera kroppen. Även de klassiska positionerna Plankan och Hunden blir mer utmanande på en bräda som rör sig, och den ökade obalansen aktiverar armar, core och ben extra mycket. Detta kommer vi nyttja till max i denna yogaklass där det kommer vara specifikt fokus på övningar som utmanar och stärker just våra muskler. Alla kan vara med – oavsett tidigare erfarenhet av SUP och/eller yoga – vi yogar utifrån egen förmåga och dagsform. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  SUP Yoga for Starters (söndagar kl 18.00-19.30 v 24-33)

  Detta är en klass för dig som inte har provat SUP Yoga tidigare eller som har gjort det vid ett fåtal tillfällen och vill ha en lite lugnare klass. Vi kommer att gå igenom grunderna i lugn och ro, ha enklare yogasekvenser samt ett lugnare tempo. Vi kommer successivt bygga på sekvenserna och öka svårighetsgraden något från vecka till vecka i takt med att du känner dig mer bekväm på SUP brädan. Vi kommer i denna klass prova på lite olika former av yoga – både mer stillsam Yin Yoga där vi stannar kvar i positionerna en lite längre stund samt lite mer dynamisk Vinyasa där vi koordinerar andning och rörelser i mjuka SUP-anpassade solhälsningar och andra flöden. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  SUP Yoga Yin & Yang (specialklass som ges exvis på Yogans Dag i juni)

  Detta är en SUP Yoga Yin & Yang klass – vi kombinerar stilla inkännande yinpositioner som vi håller en längre stund (ca 3-5 min) för att stretcha såväl bindväv som mental uthållighet med mjuk SUP-anpassad vinyasa flow där vi synkroniserar andning/rörelse i solhälsningar och andra flöden. Vi lägger även in styrka och rörlighet innan vi avslutar med skön avslappning. Innehåller liggande, sittande och stående positioner och är en allsidig klass som bygger mentalt fokus, styrka, rörlighet och genom synkroniserad andning/rörelse hjälper dig till närvaro och att landa i dig själv. Välgörande både för kropp och själ! Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  Dessutom har vi följande klasser som vi också genomför på förfrågan (dock ej inlagda i årets sommarschema);

  SUP Yoga Core Explore

  Utmana och stärk dina coremuskler med SUP Yoga! SUP Yoga kan vara utmanande eftersom både underlaget (brädan) och omgivningen (elementen vind, vatten, vågor, strömmar) rör sig och förändras. Din balans utmanas och du aktiverar automatiskt dina coremuskler. I denna SUP Yoga klass kommer det vara specifikt fokus på övningar som utmanar och stärker just dina coremuskler. Detta är för dig som vill ha ett riktigt tufft corepass på Stand Up Paddle-brädan och utmana samt stärka din bål (fokus på mag- och ryggmuskler). En stark core ger bättre kroppshållning, ökad stabilitet och balans i kroppen, avlastning för ryggraden som därmed kan hjälpa mot ryggont, starka magmuskler som stimulerar matsmältningen samt ökad kraft även i övriga kroppsdelar genom mer stabilitet. Passar för alla nivåer och oavsett om du är ute efter att stärka din core för bättre resultat i din övriga träning eller om du vill förbättra din kroppshållning. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  SUP Yoga Aqua Flow

  Detta är en mjuk SUP-anpassad klassisk vinyasa flow klass där vi synkroniserar andning/rörelse i solhälsningar och andra flöden. Vi lägger även in styrka och rörlighet innan vi avslutar med skön avslappning. Allsidig klass som bygger mentalt fokus, styrka, rörlighet och genom synkroniserad andning/rörelse hjälper dig till närvaro och att landa i dig själv. Klass för dig som söker ett mer traditionellt yogapass på SUP bräda, passar alla oavsett yoga- och SUP erfarenhet. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  SUP Yoga Fit For Sports

  Detta är en klass speciellt anpassad för dig som vill dra nytta av yogans positiva effekter för att nå bättre resultat i din övriga träning. Vi fokuserar på övningar som ger förbättrad corestyrka, kroppsmedvetenhet, balans, rörlighet, fokus och förmåga till återhämtning. Det kommer bland annat att bli övningar specifikt anpassade för dig som springer, simmar och cyklar – bra uppladdning för dig som planerar att vara med på årets Dalarö Triathlon. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka. Enkla men effektiva övningar – passar alla oavsett yoga- och SUP erfarenhet. Komplettera gärna med SUP Yoga Floating Yin för ytterligare fokus på rörlighet och återhämtning.

  SUP Yoga MediYoga

  Är du ute efter en mjuk, lugn och avslappnande upplevelse? Kombinera MediYogas djupt balanserande och läkande effekter med alla positiva effekter av att vara på vatten! MediYoga är en evidensbaserad mjuk och terapeutisk yogaform framtagen och mycket använd i samarbete med hälso- och sjukvård och det finns en hel del forskning som styrker resultaten av yogans effekter för ex stress och utmattning, ryggbesvär, hjärt- och kärlsjukdomar, sömnbesvär, fokus och koncentration etc. MediYoga har sin grund i klassisk kundaliniyoga, den indiska läkekonsten ayurveda och traditionell kinesisk medicin. MediYoga är en meditativ, medicinsk och terapeutisk yogaform som är mjuk men ändå kraftfull. Den har förmåga att skapa lugn, avspänning och balans på djupet i både kropp och sinne, och öppnar på så sätt upp för kroppens egen självläkande förmåga. MediYoga kan utövas av alla. De flesta positioner är sittande eller liggande och övningarna kan alltid anpassas efter förmåga och dagsform. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  SUP Yoga Rest Relax Reset

  Är du ute efter en lugn, avslappnande och vilosam upplevelse på vattnet? Vill du få en stund för dig själv där du kan koppla av helt och fullt medan du åtnjuter alla de positiva effekterna vår kropp och vårt sinne får av att vara på vatten? Vi erbjuder nu en ny djupavslappnande klass som består av mindful och medveten paddling samt en guidad liggande djup avslappning och lång vila i Savasana. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, ankrar upp för guidad avslappning och Savasana på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

  Våra SUP Paddlingar med Yoga

  Vi erbjuder också lite längre SUP Paddlingar där yoga ingår. Se exempel på upplägg nedan. Våra klasser med paddling och yoga är normalt mellan 1,5-3 tim långa för att hinna få en bra paddlingssträcka, ankra upp på en vindskyddad plats, genomföra klassen och sedan paddla tillbaka igen. För information om aktuella klasser, se Sommarschema i Askfatshamnen samt Kalender. För mer information om anmälan och priser, se fliken Bokning och priser. Om frågor, kontakta oss gärna!

  Vi skräddarsyr också upplägg hel utifrån behov, önskemål och förutsättningar vid förfrågan. Kontakta oss gärna för förslag!

  Morgonpaddling med SUP Yoga Yin & Yang (lördagar kl 9-10.30 v 24-33)

  Följ med på en rofylld och harmonisk morgonpaddling med SUP Yoga Yin & Yang! Förutsättningarna kan variera – vindstilla och spegelblankt vatten eller med lite vind och vågor – en härlig upplevelse oavsett. Att uppleva skärgården från en SUP bräda på vattnet är magiskt och kan ge både ro för själen för stunden samt energi för hela veckan. Under denna morgonpaddling inleder vi med en lite längre paddling (ca 25 min). Därefter ankrar vi upp våra SUP brädor på en avskild och vindskyddad plats för ett lite kortare yogapass (ca 30-40 min). Yogan under denna paddling är en Yin & Yang klass – vi kombinerar stilla inkännande yinpositioner som vi håller en längre stund (ca 3-4 min) för att stretcha och mjuka upp vår kropp på djupet med mjuk SUP-anpassad vinyasa flow där vi synkroniserar andning/rörelse i mjuka flöden där vi bland annat rör vår ryggrad i alla riktningar för att få en mjuk och skön start på dagen samt väcka upp kroppen på ett behagligt sätt. Den extra dimension som SUP Yoga ger i form av närhet till vattnet och rörligt underlag (brädan) och omgivning (elementen vind, vatten, vågor, strömmar) hjälper till att förstärka närvaro, fokus och medvetenhet om andningen. Välgörande både för kropp och själ! Vi avslutar med skön avslappning på SUP brädan innan vi paddlar tillbaka igen. Lugn klass med enkla men effektiva övningar – passar alla oavsett yoga- och SUP erfarenhet.

  Nedan klasser anordnas på förfrågan (finns ej med i årets sommarschema):

  SUP Paddling med SUP Yoga

  Följ med på rofyllda och harmoniska morgon- och kvällspaddlingar med SUP Yoga! Inled veckan på allra bästa sätt med en rofylld och harmonisk SUP Paddling & SUP Yoga. Förutsättningarna kan variera – vindstilla och spegelblankt vatten eller med lite vind och vågor – en härlig upplevelse oavsett. Att uppleva skärgården från en SUP bräda på vattnet är magiskt och kan ge både ro för själen för stunden samt energi för hela veckan. Det blir mjuk inkännande yoga som passar alla! Den extra dimension som SUP Yoga ger i form av närhet till vattnet och rörligt underlag (brädan) och omgivning (elementen vind, vatten, vågor, strömmar) hjälper till att förstärka närvaro, fokus och medvetenhet om andningen. Välgörande både för kropp och själ! Lugn klass med enkla men effektiva övningar – passar alla oavsett yoga- och SUP erfarenhet. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor i och paddlar sedan tillbaka.

  SUP Paddling med SUP Yoga Floating Yin

  Följ med på en rofylld och harmonisk morgon- eller kvällspaddling med SUP Yoga Floating Yin! Förutsättningarna kan variera – vindstilla och spegelblankt vatten eller med lite vind och vågor – en härlig upplevelse oavsett. Att uppleva skärgården från en SUP bräda på vattnet är magiskt och kan ge både ro för själen för stunden samt energi för hela veckan. Yogan under denna paddling är Yin Yoga där vi fokuserar på stilla inkännande yinpositioner som vi håller en längre stund (ca 3-5 min) för att stretcha såväl bindväv som mental uthållighet. Ofta är det en tight bindväv som orsakar stelhet och som först behöver töjas ut innan vi kan stretcha musklerna. Den extra dimension som SUP Yoga ger i form av närhet till vattnet och rörligt underlag (brädan) och omgivning (elementen vind, vatten, vågor, strömmar) hjälper till att förstärka närvaro, fokus och medvetenhet om andningen. Välgörande både för kropp och själ! Lugn klass med enkla men effektiva övningar – passar alla oavsett yoga- och SUP erfarenhet. Vi paddlar till en avskild och vindskyddad plats, yogar på våra SUP brädor och paddlar sedan tillbaka.

   

  Hur går det till? Och går det att paddla och yoga i alla väder?

  – Det går att få en fin paddlings- och yogaupplevelse vid de allra flesta väderlekar. Vi anpassar upplägget utifrån förutsättningarna.
  – Paddling och yoga sker i mindre grupper (oftast max 6 deltagare/pass).
  – Våtdräkter, skor och flytvästar ingår alltid.
  – Vi väljer sida av Dalarökanalen för att få så bra förhållanden som möjligt för paddling och yoga beroende på väder och vind.
  – Samtliga brädor sätts fast i en plattform så att gruppen håller ihop under yogan. Vi ankrar upp plattformen och brädorna på grunt vatten där alla bottnar.
  – Föranmälan behövs alltid till varje enskilt pass för att kunna förbereda rätt utrustning.
  – Vi förbehåller oss rätten att boka om eller ställa in ett pass vid olämplig väderlek, meddelas i så fall allra senast dagen innan (på eventsidan och via sms till angivet mobilnummer).
  – I första hand försöker vi hitta en ny dag och tid som passar alla deltagare, i andra hand återbetalas inbetalt belopp alternativt går att ha tillgodo för annat pass.

 • Sommarschema i Askfatshamnen Dalarö

  Regelbundna klasser med SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen

  Under sommarperioden (vecka 24-33) erbjuder vi regelbundna SUP klasser i Askfatshamnen. Vi utgår från vår lokal som ligger bredvid Bistro Solsidan / bakom Hamnkontoret.

  Vid önskemål om ytterligare tider/dagar och specifika typer av SUP klasser, hör gärna av dig! Vi kan också skräddarsy upplägg både för grupper och för individuella behov och önskemål.

  Våra regelbundna SUP klasser sommaren 2019

  Sommarschema vecka 24-33
  Tisdagar v 24-33

  SUP Fys kl 17.00-18.00 (obs. fyspass på brädan, ej yoga!)

  SUP Yoga Floating Yin kl 18.30-20.00

  Onsdagar v 24-33

  SUP Yoga Power Intense kl 18.30-20.00

  Lördagar v 24-33

  Morgonpaddling med SUP Yoga Yin & Yang kl 9.00-10.30

  Söndagar v 24-33

  SUP Yoga for Starters kl 18.00-20.00

  SUP Kvällspaddling kl 20.00-21.00 (obs. enbart paddling!)

  Se sommarschemat i sin helhet här intill samt ett försäsongserbjudande där du fram till den 5 maj har möjlighet att köpa våra klippkort, kurskort och sommarkort till 20% rabatt!

  Vi lägger även upp klasser löpande så håll utkik på vår Facebooksida för aktuella uppdateringar: www.facebook.com/yogabluezense/.

 • SUP Yoga på förfrågan - individuell SUP PT Yoga eller i grupp

  SUP Yoga på förfrågan – individuellt eller i grupp

  Vi erbjuder även SUP Yogaklasser på förfrågan – både individuellt (som Personlig Träning) eller i grupp. Vi anpassar upplägget efter önskemål, förutsättningar och behov. Hör gärna av dig till oss med en förfrågan!

  .

 • Samarbete med Haninge yogastudio & Smådalarö Gård

  Samarbete med Haninge Yogastudio & Smådalarö Gård sommaren 2019

  Vi erbjuder även denna säsong aktiviteter på och vid vattnat tillsammans med Haninge Yogastudio och Smådalarö Gård! Denna sommar kommer vi under två onsdagar i juli, vecka 29 (onsdag 17 juli) och vecka 31 (onsdag 31 juli), finnas på plats vid Smådalarö Gårds bryggor och erbjuda yoga på både vatten (SUP Yoga) och land (på bryggan eller gräsmattan vid vattnet) samt SUP Paddling.

  Vi arrangerar tillsammans med Haninge Yogastudio utomhusyoga och SUP Yoga vid och i samarbete med Smådalarö Gård. Vi erbjuder även SUP Paddling i samarbete med vår systerbifirma Dalarö Surf Point samma ondagseftermiddagar.

  Se mer information här intill och välkommen med ev frågor och anmälan!

  Utomhusyoga, SUP Yoga & SUP Paddling vid Smådalarö Gård sommaren 2019

  Må bra aktiviteter vid vattnet – Hitta lugnet med SUP Yoga och Yoga Tune Up® & njut av härlig SUP Paddling

  Förstärk semesterlugnet eller förgyll vardagen med välgörande aktiviteter på och vid vattnet vid Smådalarö Gård. Under två onsdagar i juli finns det möjlighet att prova på att paddla SUP (Stand Up Paddle)-bräda samt att prova på två olika yogaformer där den ena utförs på en SUP-bräda och den andra på land med ett par bollar för att massera trötta, stela eller ömma muskler.

  SUP Yoga & Yoga Tune Up®

  Nyttja vattnets positiva effekter för att varva ner och hitta stillhet och harmoni. Utveckla medveten närvaro och andning, fokus och balans, stärk din core, öka din styrka och rörlighet samt få en avkopplande, härlig, kul och (om du vill) utmanande stund med SUP Yoga.

  Mjuka upp kroppen och utmana din styrka och balans med Yoga Tune Up®. En yogaform som på ett lekfullt sätt kombinerar yogapositioner med funktionella rörelser och självmassage.

  Deltagarna delas in i två grupper. Den ena gruppen börjar med yoga på vattnet och den andra med yoga på land. Grupperna växlar sedan.

  Datum, tider och kostnad;
  Dag: Onsdagar v 29 och 31 2019 (17/7, 31/7)
  Tid: kl. 10.00-13.15 (varav 2 x 75 min yoga)
  Pris: 575 kr/person och datum

  SUP Paddling

  SUP Paddling är en härlig aktivitet som har något för alla oavsett om det är avkoppling, naturupplevelse eller bra träning du söker. Du kommer högre upp och ser bättre än vid annan paddling. Med vattnet som underlag skapas också naturligt bra bålträning samtidigt som även resten av kroppen hjälper till att stabilisera. Häng med på en guidad paddling med instruktör eller boka bräda för egen paddling.

  Datum, tider och kostnad;
  Dag: Onsdagar v 29 och 31 2019 (17/7, 31/7)
  Tid: kl. 14.00-15.00 & kl. 15.30-16.30
  Pris: 250 kr/person och timme

  Mer information

  Föranmälan behövs för planering av utrustning. Inga förkunskaper krävs förutom simkunnighet. Ta med yogakläder + badkläder, handduk och varm tröja. All utrustning ingår men ta gärna med egen våtdräkt eller yogamatta om du har. Samling en kvart i förväg för att hinna byta om till våtdräkt. Kontakta Helena Starkenberg 070-644 12 48 (helena@yogabluezense.se) eller Annelie Alexander 070-292 3045 (moves-anneliealexander@telia.com) om du har frågor eller önskar mer information.

  Anmälan & betalning

  Anmälan sker till Helena Starkenberg, Blue Zense Yoga & Training på helena@yogabluezense.se. Ange storlek på våtdräkt, flytväst och skor samt ev tidigare erfarenhet av SUP & SUP Yoga. Förskottsbetalning till APILA Utveckling AB via Swish 1234018172 eller Bankgiro 5201-7894. Kvittens fås på plats vid eventet. Sista anmälningsdag söndag veckan innan resp aktivitetsdatum.

  Om frågor, hör gärna av dig! Och varmt välkommen med din anmälan!

 • Samarbete med Gålö Havsbad

  Samarbete med Gålö Havsbad

  Vi är jätteglada att kunna presentera vårt nya spännande samarbete med Gålö Havsbad som har inletts under säsongen 2019!

  Gålö Havsbad är en mycket välskött och uppskattad camping och stugby som ligger otroligt fint vid havet och har fantastiska förutsättningar för aktiviteter både på vattnet och vid vattnet. I en gästenkät som vi gemensamt genomförde under hösten såg vi också att det finns ett stort intresse för de aktiviteter och upplevelser som vi kan erbjuda via Blue Zense Yoga & Training och vår systerbifirma Dalarö Surf Point vid Gålö Havsbad! Det är därför extra roligt att presentera vårt nya samarbete!

  Vi inledde samarbetet den 18-19 maj genom en helg fullspäckad med aktiviteter både på vattnet och på stranden. Se mer info om helgen i programmet här intill samt i detta event skapat av Gålö Havsbad:
  https://www.facebook.com/events/701332193594292/?ti=icl
  Du hittar även fotoalbum med bilder från helgen på våra Facebooksidor www.facebook.com/dalarosurfpoint/ och www.facebook.com/yogabluezense/.

  Vi erbjuder även aktivitetsdagar i sommar, boka gärna redan nu in de aktuella datumen; torsdag 18 juli, torsdag 25 juli och torsdag 1 augusti (se även kalendern https://www.dalarosurfpoint.se/kalender-2019/). Mer info om dessa dagar i separata Facebookevent samt här bredvid på sidan;
  18 juli: https://www.facebook.com/events/2921684757874173/
  25 juli: https://www.facebook.com/events/726968504387993/
  1 augusti: https://www.facebook.com/events/396259104327784/

  Dessutom finns vi nu med i Gålö Havsbads aktivitetsutbud vilket kommer göra det möjligt för Gålö Havsbads gäster att exvis hyra SUP och att boka skräddarsydda aktiviteter inom SUP och vindsurfing samt yoga & träning både på vatten och på land på förfrågan.

  För frågor, hör gärna av dig!

  Hoppas att vi ses på Gålö Havsbad!

  Aktivitetshelg med utomhusyoga, utomhusträning, SUP Yoga & SUP Paddling vid och i samarbete med Gålö Havsbad 18-19 maj 2019

  Se program för helgen nedan:

  För frågor, hör gärna av dig! Notera att föranmälan krävs så att vi kan planera och förbereda rätt utrustning.

  Hoppas att vi ses!

  Aktivitetsdag med SUP Paddling, SUP Yoga och SUP-uthyrning vid och i samarbete med Gålö Havsbad 18 juli 2019

  Varmt välkommen att delta på vår aktivitetsdag med SUP (Stand Up Paddleboard) Paddling och SUP Yoga vid i och i samarbete med Gålö Havsbad torsdag den 18 juli!

  Häng med på en skön SUP Paddlingstur på morgonen, prova på SUP Yoga på förmiddagen eller hyr SUP bräda för egen paddling på eftermiddagen. Vi erbjuder också privatlektioner med paddlingsteknik för dig som är nyfiken på säsongens nya SUP Race brädor från Kona som blev topplacerade i SUP SM nyligen.

  OBS. Notera att föranmälan behövs enligt informationen längre ner så att vi kan planera och förbereda rätt utrustning.

  För frågor och föranmälan;
  – För dig som är gäst på Gålö Havsbads camping & stugby, via info@galohavsbad.se
  – För övriga, via helena@yogabluezense.se (det går även bra att boka via Boka Direkt https://www.bokadirekt.se/places/blue-zense-yoga-&-training-och-ryttarform-28587)

  PROGRAM

  Kl 9-10 SUP (Stand Up Paddleboard) Morgonpaddling
  Följ med på en skön SUP (Stand Up Paddleboard) paddlingstur med guide/instruktör. Vi startar med en genomgång på land innan vi går ut på vattnet. Vi anpassar paddling och tempo utifrån alla deltagare, och väljer paddlingstur beroende på väder och vind. Max 10 deltagare.
  Pris: 250 kr per person/60 min paddlingstur

  Kl 10.30-12.00 SUP Yoga
  Kombinera välgörande yoga med vattnets alla positiva effekter. Lugn, mjuk och inkännande yoga som passar alla. Unna dig en avkopplande, härlig, kul och (om du vill) utmanande stund på SUP brädan. Max 8 deltagare.
  Pris: 290 kr per person/90 min

  Lunchpaus (vi är tillgängliga för frågor och bokningar på plats även under lunchen)

  Kl 13.30-16.00
  SUP Uthyrning (vi är tillgängliga på stranden för dig som vill hyra bräda för egen paddling, har frågor kring SUP etc)
  Vi kommer att finnas på plats både på land och på vatten för genomgång och instruktioner. Vi går igenom paddlingsteknik och balans på en SUP bräda, säkerhet på vattnet samt övrigt som kan vara bra att känna till och tänka på.
  Priser SUP hyra: 200 kr/timme, 300 kr/2 timmar

  Under eftermiddagen kl 13.30-15.45 erbjuder vi även privatlektioner inom SUP Sport på säsongens nya SUP Race brädor från Kona som blev topplacerade i SUP SM nyligen. Max 3 privatlektioner per torsdag (kl 13.30-14.15, kl 14.15-15.00 och kl 15.00-15.45).
  Pris: 500 kr/45 min

  PRAKTISKA DETALJER
  – För samtliga aktiviteter på vatten ingår all utrustning (SUP-bräda, leash, paddel, flytväst samt vid behov våtdräkt och våtdräktsskor). Inga förkunskaper krävs, förutom simkunnighet.
  – Notera att vi behöver föranmälan för att kunna planera och förbereda rätt utrustning.
  – Begränsat antal platser. Förskottsbetalning garanterar din plats.

  INFO OM ANMÄLAN OCH BETALNING
  Vi behöver din anmälan allra senast på tisdagen samma vecka som aktivitetsdagen eftersom vi kommer förbereda och packa all utrustning under onsdagen (vi håller i vanliga fall till på Dalarö så transporterar utrustning till Gålö Havsbad för denna helg). Begränsat antal platser så först till kvarn.

  För anmälan;
  – För dig som är gäst på Gålö Havsbads camping & stugby, anmälan via info@galohavsbad.se
  – För övriga, via helena@yogabluezense.se (det går även bra att boka via Boka Direkt https://www.bokadirekt.se/places/blue-zense-yoga-&-training-och-ryttarform-28587)

  Vid bokning, vänligen ange;
  – Ditt mobilnummer ifall vi behöver komma i kontakt med dig då detta är delvis väderberoende aktiviteter.
  – Om du önskar låna våtdräkt och skor, ange storlekar (vanliga kläd- och skostorlekar plus din längd i cm) vid anmälan.

  INFO OM BETALNING
  – För dig som är gäst på Gålö Havsbads camping & stugby; kontakta info@galohavsbad.se för information.
  – För övriga; aktiviteter förskottsbetalas enklast via Swish 1234018172 (till bolaget APILA Utveckling AB), ange för- och efternamn samt vilken aktivitet bokningen gäller vid betalningen. Alternativt kan du om du bokar via Boka Direkt välja att betala med Klarna.

  Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

  Hoppas att vi ses!

  Denna aktivitetsdag är ett samarbete mellan Gålö Havsbad, Dalarö Surf Point och Blue Zense Yoga & Training

  SUP-uthyrning vid och i samarbete med Gålö Havsbad 25 juli och 1 augusti 2019

  Hyr SUP bräda för egen paddling!

  Kl 11.00-15.00 är vi tillgängliga på stranden för dig som vill hyra bräda för egen paddling, har frågor kring SUP etc. För díg som vill ha hjälp kommer vi att finnas på plats både på land och på vatten för genomgång och instruktioner. Vi går igenom paddlingsteknik och balans på en SUP bräda, säkerhet på vattnet samt övrigt som kan vara bra att känna till och tänka på.

  Priser SUP hyra per person och bräda:
  200 kr/1 timme
  300 kr/2 timmar
  400 kr/4 timmar

  PRAKTISKA DETALJER
  – All utrustning ingår vid SUP hyra (SUP-bräda, leash, paddel, flytväst samt vid behov våtdräkt och våtdräktsskor). Inga förkunskaper krävs, förutom simkunnighet.
  – Om du vill vara säker på att det finns en bräda tillgänglig just den tid du vill paddla rekommenderar vi att du reserverar en bräda via förbokning (se mer info nedan).

  För förbokning;
  – För dig som är gäst på Gålö Havsbads camping & stugby, anmälan via info@galohavsbad.se.
  – För övriga, via helena@yogabluezense.se eller info@dalarosurfpoint.se.

  Vid förbokning, vänligen ange;
  – Ditt mobilnummer ifall vi behöver komma i kontakt med dig då detta är delvis väderberoende aktiviteter.
  – Om du önskar låna våtdräkt och skor, ange storlekar (vanliga kläd- och skostorlekar plus din längd i cm) vid anmälan.

  INFO OM BETALNING
  – Betalning sker i förskott på plats via Swish eller med kort via Izettle.

  Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

  Hoppas att vi ses!

  Detta är ett samarrangemang mellan Gålö Havsbad, Dalarö Surf Point och Blue Zense Yoga & Training.

Har du önskemål eller frågor?