Hälso- och friskvårdsinsatser på företag

Intresserad av hälso- och friskvårdsinsatser på ditt företag?

Förutom företagsevents som exempelvis vårkonferenser, sommarfester, teambuilding och höstkickoffer tar vi oss också an mer långsiktiga hälso- och friskvårdsuppdrag hos företag. Även dessa uppdrag skräddarsys just utifrån era förutsättningar, behov och mål!

Vill du ha friskare, gladare och mer effektiva medarbetare?

Det finns numera mycket forskning som visar att träning, yoga och andra friskvårdsinsatser gör oss piggare, gladare, mindre stressade, ger bättre nattsömn, förbättrar vårt minne, ökar vår prestation och ger färre sjukdagar – för att bara nämna några av alla positiva effekter!

Är du intresserad av att få hjälp med ett upplägg av hälso- och friskvårdsinsatser för just ditt företag? Kontakta oss gärna för en diskussion så återkommer vi med förslag på upplägg som passar just er!

Metodik

Alla uppdrag startar med en grundlig behovsanalys och genomförda insatser utvärderas både kvalitativt och kvantitativt. Mer information om vår process kommer inom kort. Hör gärna av dig om du är nyfiken på att veta mer!

Min bakgrund

Förutom utbildning inom hälsa, träning, kost och yoga har vi lång erfarenhet från olika befattningar inom framförallt näringslivet men även från statlig myndighet och stor erfarenhet av att snabbt sätta oss in i nya organisationer, affärsfrågor och förutsättningar och att bidra med förslag på upplägg och lösningar för olika situationer.

Förfrågningar via mail eller telefon: helena@dalarogym.se alt helena@yogabluezense.se eller 0706-441248

Bästa hälsningar
Helena Starkenberg, Lic Personlig Tränare, Kostrådgivare & Hälsokonsult, Dalarö Gym

.

Har du önskemål eller frågor?