Bokning & priser

Bokning

Bokning av SUP Paddling, SUP Yoga & SUP Fitness – klasser i vår kalender

Alla klasser behöver förbokas och förskottsbetalas för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Vi har begränsat antal deltagare (6 st) på de flesta klasser. Anmälan är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Föranmälan görs via mail till helena@yogabluezense.se. Ange alltid ditt mobiltelefonnummer vid anmälan, namn på samtliga deltagare du anmäler samt vilket datum och vilken kurs/aktivitet det gäller. Invänta bekräftelse på att vi mottagit ditt mail och att det finns plats kvar, vi svarar alltid på alla meddelanden samma dag eller senast morgonen därpå.

Bokning av yoga på land – klasser i vår kalender

Alla klasser behöver förbokas och förskottsbetalas för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Vi har begränsat antal deltagare (12 st) på de flesta klasser. Anmälan är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Föranmälan görs via mail till helena@yogabluezense.se.

Bokning av personlig träning individuellt eller i grupp

Vi tillämpar förbokning och förskottsbetalning för personlig träning individuellt och i grupp. Vi skickar faktura vid anmälan/bokning. Vid bokning; maila oss information om ditt/företagets namn, fullständig postadress inkl postnr (behövs för vårt faktureringssystem), mailadress att skicka fakturan till samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Andra förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Hur betalar jag?

Vi skickar normalt faktura vid anmälan/bokning (gäller personlig träning individuellt och i grupp, kurser, events, gruppbokningar, klippkort, säsongskort etc). För enskilda SUP Paddlingar, SUP Yogaklasser och SUP Fitnessklasser etc går det även bra att betala med Swish.

För betalning med faktura; maila oss information om ditt/företagets namn, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vid betalning via Swish (nummer 1234018172 med mottagare APILA Utveckling AB) erhålls alltid en kvittens när betalningen mottagits (vid tillfället för aktiviteten).

Vad ingår i priset?

För SUP Paddling, SUP Yoga och SUP Fitness

All utrustning (SUP bräda, paddel, leash och flytväst) ingår alltid. Våtdräkter och skor finns alltid fritt att låna vid önskemål och behov (ange dina storlekar vid bokning). Därtill ingår det instruktioner och guidning enligt det upplägg som anges för resp klass vilket kan vara SUP Paddling, SUP Yoga i olika former eller en kombination av SUP Paddling & Yoga.

För yoga på land och träningspass

All utrustning för yoga (yogamattor och vid behov bolster, block, bälte, filtar och Yoga Tune Up bollar) och ev utrustning för träning (matta, redskap) ingår. Därtill ingår det instruktioner och guidning enligt det upplägg som anges för resp yogaklass/träningspass.

Vad händer om jag behöver boka om eller boka av?

Anmälningar är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Vid läkarintyg återbetalas hela beloppet, kontakta oss så snart du vet att du har fått förhinder pga sjukdom så löser vi det. Vi gör också vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett annat datum som i så fall passar bättre.

Vad händer om jag har bokat en utomhusaktivitet eller vattenaktivitet och det är dåligt väder?

Under sommaren när det är dåligt väder inne i stan är det oftast bättre väder hos oss i skärgården. Om du är osäker på vädret här ute, slå oss gärna en signal!

Att vara på vattnet är oftast en härlig upplevelse oavsett väder och det är det som är lite charmen med utomhusaktiviteter i allmänhet och SUP Paddling & SUP Yoga i synnerhet. Inget pass är det andra likt; vissa dagar kan det vara strålande sol och spegelblankt vatten, vissa dagar kan det vara lätt uppfriskande sommarregn och vissa dagar blåser det mer. Det kan ge helt olika upplevelser på SUP brädan men det går att få en härlig upplevelse på vattnet i alla dessa väderlekar och vi har möjlighet att anpassa var vi paddlar och yogar beroende på förutsättningarna.

Vi förbehåller oss rätten att boka om eller ställa in ett pass vid direkt olämplig väderlek, vilket i så fall meddelas allra senast dagen innan (på eventsidan och via sms till angivet mobilnummer). Det är dock extremt sällan vi behöver ställa in eller boka om pass. Under hela säsongen 2017 fick vi ställa in två SUP Yoga pass på grund av olämplig väderlek (kulingvindar och åskskurar). Vi försöker i första hand att hitta en ny tid som passar alla deltagare. I andra hand återbetalas inbetalt belopp alternativt går att ha tillgodo för annat pass.

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse på vattnet!

Priser

Se nedan några prisexempel. För andra alternativ samt för gruppbokningar (företag och privatpersoner), hör av er för prisuppgifter! Vår främsta specialitet är just att skräddarsy ett upplägg som passar just dig/er och dina/era behov!

Är du student?
Vi erbjuder 20% studentrabatt på alla schemalagda aktiviteter inom SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen Dalarö vid uppvisande av giltig studentlegitimation, Studentkortet, Mecenatkortet eller motsvarande. (Gäller ej privatbokningar eller gruppbokningar samt events, klasser och aktiviteter på annan plats än Askfatshamnen Dalarö). Varmt välkommen till oss!

SUP Yoga & SUP Fys

Upplagda klasser i vår kalender

SUP Yoga/Fys 75 min, Askfatshamnen: 270 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)
SUP Yoga/Fys 90 min, Askfatshamnen: 290 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Introduktionskurs SUP Yoga 3 tim, Askfatshamnen: 450 kr/person (alternativt 2 klipp på klippkort)

Klippkort (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling med Yoga 75/90 min) Askfatshamnen 5 ggr: 1100 kr/person
(Klippkortet är personligt och gäller våra schemalagda klasser inom SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddling med yoga 60/75/90 min i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Gäller hela säsongen från juni till september 2018.)

Sommarkort v 26-31, 2018: 2200 kr/person
(Sommarkortet är personligt och ger dig förtur på platser på SUP Yoga & SUP Fysklasser och SUP Paddlingar i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Du kan delta på så många klasser och paddlingar du önskar under tidsperioden, även våra längre introduktionsklasser och SUP paddlingsturer med/utan yoga ingår – både de klasser som nu finns i sommarschemat samt de aktiviteter som vi lägger upp utöver det. Gäller under perioden för sommarschemat, v 26-31 2018.)

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

Individuell SUP Yoga

PT SUP Yoga 60 min – 1 tillfälle: 800 kr/person

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Yoga på land

Upplagda klasser i vår kalender

Se aktuellt pris i klass-/eventbeskrivningen (länk via kalendern) då det påverkas av bl.a. klasslängd, lokalhyra, restid etc.

Som prisexempel kan nämnas (vid klasser med minst 6 deltagare);

1 tim yoga på land 200 kr/person
2 tim specialklass 375 kr/person
3 tim specialklass 500 kr/person

Vid yoga på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

Individuell yoga

PT Yoga 60 min – 1 tillfälle: 800 kr/person

Vid köp av PT Yoga upplägg med flera tillfällen ingår skräddarsytt yogaprogram och dokumentation. Funktions- och rörlighetsanalyser ingår vid det första PT tillfället som en del i behovsanalysen.

Vid bokning av eget skräddarsytt PT Yoga upplägg i grupp, för PT paket med fler tillfällen eller andra förfrågningar som inte täcks in av prislistan ovan – hör gärna av dig för en separat offert!

Vid yoga på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Träning –  Personlig Träning individuellt och i grupp

Upplagda träningsgrupper i vår kalender

Se aktuellt pris i klass-/eventbeskrivningen (länk via kalendern) då det påverkas av bl.a. passlängd, lokalhyra, restid etc.

Personlig träning på förfrågan

För personlig träning, se några prisexempel nedan. Hör gärna av dig för att få en skräddarsydd offert. Vi erbjuder personlig träning både individuellt och i grupper om 2 alternativt om 4-6 deltagare.

Pris för enskilda PT timmar (bokning av en timme i taget);
PT individuellt 60 min: 800 kr/tim
PT individuellt 75 min: 1000 kr/tillfälle
PT för 2 pers 60 min: 600 kr/tim per person
PT grupp om 4-6 pers 75 min: 400 kr per person

Om du vill köpa ett paket med PT timmar för individuell träning har vi i dagsläget följande paketalternativ, men vi skräddarsyr också helt andra paketlösningar beroende på behov och önskemål;
PT ”Kickstart” 60 min 3 ggr – 750 kr/timme (2 250 kr)
PT ”Kom-i-gång” 60 min 6 ggr – 725 kr/timme (4 350 kr)
PT ”Kontinuitet” 60 min 10 ggr – 700 kr/timme (7 000 kr)

Vid köp av PT paket ingår alltid funktions- och rörlighetsanalyser vid det första PT-tillfället (som då förlängs till 90 minuter utan extra kostnad) och som en del i behovsanalysen inför framtagning av träningsplan, men det går även bra att boka in det separat.
• Funktions- och rörlighetsanalyser samt fystester 800 kr/tim/person (tidsåtgång kan variera utifrån behov och förutsättningar)
• Träningsplanering 800 kr/tim/person (tidsåtgång kan variera utifrån behov och förutsättningar)

Vid bokning av eget skräddarsytt PT-upplägg i grupp (om 2 pers eller max 6 personer), för individuella PT paket med annat antal tillfällen än de exempel som är angivna ovan eller andra förfrågningar som inte täcks in av prislistan ovan, hör gärna av dig!

Notera att medlemskap/gymkort på Dalarö Gym krävs för att träna där, mer info på www.dalarogym.se.

Boka gärna in en PT konsultation (kostnadsfritt) där vi ses och pratar igenom dina behov och målsättningar, därefter kan vi återkomma med ett mer konkret förslag på upplägg för just dig.

Vid träning på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

SUP Paddling

Upplagda SUP Paddlingsturer i vår kalender

SUP Paddling 60 min (i grupp med instruktör): 250 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Introduktion SUP Paddling 90 min, 300 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Klippkort SUP Paddling, Askfatshamnen 5 ggr: 1100 kr/person
(Klippkortet är personligt och gäller våra schemalagda klasser inom SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddling med yoga 60/75/90 min i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Gäller hela säsongen från juni till september 2018.)

Sommarkort v 26-31, 2018: 2200 kr/person
(Sommarkortet är personligt och ger dig förtur på platser på SUP Yoga & SUP Fysklasser och SUP Paddlingar i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Du kan delta på så många klasser och paddlingar du önskar under tidsperioden, även våra längre introduktionsklasser och SUP paddlingsturer med/utan yoga ingår – både de klasser som nu finns i sommarschemat samt de aktiviteter som vi lägger upp utöver det. Gäller under perioden för sommarschemat, v 26-31 2018.)

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

Individuell paddling

Enskild paddling med instruktör (1 person) 60 min: 600 kr/person (bokas separat)
Enskild paddling med instruktör (2 personer) 90 min: 600 kr/person (bokas separat)

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Uthyrning av SUP för egen paddling

Hyra SUP

1 tim 200 kr/person
2 tim 300 kr/person
4 tim/halvdag 400 kr/person
6 tim/heldag 650 kr/person

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Övrigt

För prisuppgift för andra aktiviteter/klasser samt gruppförfrågningar (företag och/eller privatpersoner), hör av er! Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just er!