Bokning & priser – Yoga, Stand Up Paddleboard & SUP Yoga/SUP Fys

Bokning

Bokning av SUP Paddling, SUP Yoga & SUP Fitness – klasser i vår kalender

Alla klasser behöver förbokas och förskottsbetalas för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Vi har begränsat antal deltagare (6 st) på de flesta klasser.

Bokning görs via mail till helena@yogabluezense.se alternativt via Boka Direkt (nytt för säsongen 2019) på sidan https://www.bokadirekt.se/places/blue-zense-yoga-&-training-och-ryttarform-28587. Ange alltid ditt mobiltelefonnummer vid anmälan, namn på samtliga deltagare du anmäler samt vilket datum och vilken kurs/aktivitet det gäller. Invänta bekräftelse på att vi mottagit ditt mail och att det finns plats kvar, vi svarar alltid på alla meddelanden samma dag eller senast förmiddagen därpå.

Anmälan är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det.

Bokning av yoga på land – klasser i vår kalender

Alla klasser behöver förbokas och förskottsbetalas för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Vi har begränsat antal deltagare (12 st) på de flesta klasser. Föranmälan görs via mail till helena@yogabluezense.se.

Anmälan är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det.

Andra förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Hur betalar jag?

Vi skickar normalt faktura vid anmälan/bokning (gäller personlig träning individuellt och i grupp, kurser, events, gruppbokningar, klippkort, säsongskort etc). För enskilda SUP Paddlingar, SUP Yogaklasser och SUP Fitnessklasser etc går det även bra att betala med Swish. För de aktiviteter som går att boka via Boka Direkt kan du även välja att betala med Klarna.

För betalning med faktura; maila oss information om ditt/företagets namn, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vid betalning via Swish (nummer 1234018172 med mottagare APILA Utveckling AB) erhålls alltid en kvittens när betalningen mottagits (vid tillfället för aktiviteten).

Vad ingår i priset?

För SUP Paddling, SUP Yoga och SUP Fitness

All utrustning (SUP bräda, paddel, leash och flytväst) ingår alltid. Våtdräkter och skor finns alltid fritt att låna vid önskemål och behov (ange dina storlekar vid bokning). Därtill ingår det instruktioner och guidning enligt det upplägg som anges för resp klass vilket kan vara SUP Paddling, SUP Yoga i olika former eller en kombination av SUP Paddling & Yoga.

För yoga på land och träningspass

All utrustning för yoga (yogamattor och vid behov bolster, block, bälte, filtar och Yoga Tune Up bollar) och ev utrustning för träning (matta, redskap) ingår. Därtill ingår det instruktioner och guidning enligt det upplägg som anges för resp yogaklass/träningspass.

Vad händer om jag behöver boka om eller boka av?

Anmälningar är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Vid läkarintyg återbetalas hela beloppet, kontakta oss så snart du vet att du har fått förhinder pga sjukdom så löser vi det. Vi gör också vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett annat datum som i så fall passar bättre.

Vad händer om jag har bokat en utomhusaktivitet eller vattenaktivitet och det är dåligt väder?

Under sommaren när det är dåligt väder inne i stan är det oftast bättre väder hos oss i skärgården. Om du är osäker på vädret här ute, slå oss gärna en signal!

Att vara på vattnet är oftast en härlig upplevelse oavsett väder och det är det som är lite charmen med utomhusaktiviteter i allmänhet och SUP Paddling & SUP Yoga i synnerhet. Inget pass är det andra likt; vissa dagar kan det vara strålande sol och spegelblankt vatten, vissa dagar kan det vara lätt uppfriskande sommarregn och vissa dagar blåser det mer. Det kan ge helt olika upplevelser på SUP brädan men det går att få en härlig upplevelse på vattnet i alla dessa väderlekar och vi har möjlighet att anpassa var vi paddlar och yogar beroende på förutsättningarna.

Vi förbehåller oss rätten att boka om eller ställa in ett pass vid direkt olämplig väderlek, vilket i så fall meddelas allra senast dagen innan (på eventsidan och via sms till angivet mobilnummer). Säkerheten och att erbjuda den bästa upplevelsen på vattnet är vår främsta prioritet! Det är dock extremt sällan vi behöver ställa in eller boka om pass. I det fall detta händer försöker vi hitta en ny tid för kursen/aktiviteten som passar alla deltagare. Vi försöker i första hand att hitta en ny tid som passar alla deltagare. I andra hand återbetalas inbetalt belopp alternativt går att ha tillgodo för annat pass.

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse på vattnet!

Priser

Se nedan några prisexempel. För andra alternativ samt för gruppbokningar (företag och privatpersoner), hör av er för prisuppgifter! Vår främsta specialitet är just att skräddarsy ett upplägg som passar just dig/er och dina/era behov!

Är du student?
Vi erbjuder 20% studentrabatt på alla schemalagda aktiviteter (baserat på ordinarie pris) inom SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen Dalarö vid uppvisande av giltig studentlegitimation, Studentkortet, Mecenatkortet eller motsvarande. (Gäller ej privatbokningar eller gruppbokningar samt events, klasser och aktiviteter på annan plats än Askfatshamnen Dalarö). Varmt välkommen till oss!

SUP Yoga & SUP Fys

Upplagda klasser i vår kalender

SUP Yoga/Fys 60 min, Askfatshamnen: 270 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)
SUP Yoga/Fys 90 min, Askfatshamnen: 290 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Introduktionskurs SUP Yoga 3 tim, Askfatshamnen: 500 kr/person (alternativt 2 klipp på klippkort)

Klippkort 5 ggr (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling 60/90 min) Askfatshamnen: 1200 kr/person
Klippkortet är personligt och gäller våra schemalagda klasser inom SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddling med yoga 60/90 min i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Gäller under hela sommarschemat vecka 24-33 2019.

Kurskort 10 ggr (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling 60/90 min) Askfatshamnen: 1950 kr/person
Kurskortet är personligt och gäller fast plats på en av klasserna i sommarschemat. Du har din plats reserverad och behöver inte föranmäla att du kommer (dock meddelar du vid förhinder). Upp till två missade tillfällen av kursens tio tillfällen kan du ta igen på andra klasser (föranmälan behövs då så att vi kan planera rätt utrustning). Gäller under hela sommarschemat vecka 24-33 2019.

Sommarkort 2019 (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling): 2500 kr/person
Sommarkortet är personligt och ger dig förtur på platser på SUP Yoga & SUP Fysklasser och SUP Paddlingar i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Du kan delta på så många klasser och paddlingar du önskar under tidsperioden, även våra längre introduktionsklasser och SUP paddlingsturer med/utan yoga ingår – både de klasser som nu finns i sommarschemat samt de aktiviteter som vi lägger upp utöver det. Gäller under hela sommarschemat vecka 24-33 2019.

Multiklippkort 10 ggr (PT & SUP Yoga/Fys/Paddling): 2500 kr/person
Multiklippkortet är personligt och ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt kombinera träning på land (inne eller ute) med olika former av träning, yoga och paddling på SUP bräda under sommaren och ha möjlighet att välja det som för dagen passar dig bäst (föranmälan & tidsbokning senast 24 tim i förväg, notera att beläggningen kan skilja sig åt från dag till dag och att tider bokas efter överenskommelse). 1
0-klippkortet är för dig som vill ha flexibilitet och på ett mycket förmånligt sätt kunna kombinera efter önskemål. För deltagande i SUP Yoga/Fys/Paddling 60/90 min enl sommarschema = 1 klipp, För privatbokad SUP Yoga/Fys/Paddling 60 min (tid enl ök) = 2 klipp,  För privatbokad SUP Sport Paddling på våra nya Racebrädor 75 min (tid enl ök) = 3 klipp, För Personlig Träning utomhus eller i gymmet (träning på gymmet förutsätter medlemskap och giltigt kort på Dalarö Gym), förlängt pass till 75 min, sommarspecial! = 3 klipp. Gäller från 27 maj-18 aug 2019. 

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

Individuell SUP Yoga/Fys

PT SUP Yoga/Fys 90 min – 1 tillfälle: 800 kr/person

Klippkort PT SUP Yoga/Fys 90 min) Askfatshamnen 5 ggr: 3750 kr/person (750 kr/gång)
(Klippkortet är personligt. Gäller hela säsongen från 1 maj till 31 augusti 2019.)

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Yoga på land

Upplagda klasser i vår kalender

Se aktuellt pris i klass-/eventbeskrivningen (länk via kalendern) då det påverkas av bl.a. klasslängd, upplägg, lokalhyra, restid etc.

Som prisexempel kan nämnas (vid klasser med minst 6 deltagare);

1 tim yoga på land – från 200 kr/person
2 tim specialklass – från 350 kr/person
3 tim specialklass – från 575 kr/person

Vid yoga på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

Individuell yoga

PT Yoga 60 min – 1 tillfälle: 800 kr/person

PT Yoga 5 ggr: 3750 kr/person (750 kr/gång)

Vid köp av PT Yoga upplägg med flera tillfällen ingår skräddarsytt yogaprogram och dokumentation. Funktions- och rörlighetsanalyser ingår vid det första PT tillfället som en del i behovsanalysen.

Vid bokning av eget skräddarsytt PT Yoga upplägg i grupp, för PT paket med fler tillfällen eller andra förfrågningar som inte täcks in av prislistan ovan – hör gärna av dig för en separat offert!

Vid yoga på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

SUP Paddling

Upplagda SUP Paddlingsturer i vår kalender

SUP Paddling 60 min (i grupp med instruktör): 250 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Introduktion SUP Paddling 90 min (i grupp med instruktör), 300 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Klippkort 5 ggr (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling 60/90 min) Askfatshamnen: 1200 kr/person
Klippkortet är personligt och gäller våra schemalagda klasser inom SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddling med yoga 60/90 min i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Gäller under hela sommarschemat vecka 24-33 2019.

Kurskort 10 ggr (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling 60/90 min) Askfatshamnen: 1950 kr/person
Kurskortet är personligt och gäller fast plats på en av klasserna i sommarschemat. Du har din plats reserverad och behöver inte föranmäla att du kommer (dock meddelar du vid förhinder). Upp till två missade tillfällen av kursens tio tillfällen kan du ta igen på andra klasser (föranmälan behövs då så att vi kan planera rätt utrustning). Gäller under hela sommarschemat vecka 24-33 2019.

Sommarkort 2019: 2500 kr/person
Sommarkortet är personligt och ger dig förtur på platser på SUP Yoga & SUP Fysklasser och SUP Paddlingar i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Du kan delta på så många klasser och paddlingar du önskar under tidsperioden, även våra längre introduktionsklasser och SUP paddlingsturer med/utan yoga ingår – både de klasser som nu finns i sommarschemat samt de aktiviteter som vi lägger upp utöver det. Gäller under hela sommarschemat vecka 24-33 2019.

Multiklippkort 10 ggr (PT & SUP Yoga/Fys/Paddling): 2500 kr/person
Multiklippkortet är personligt och ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt kombinera träning på land (inne eller ute) med olika former av träning, yoga och paddling på SUP bräda under sommaren och ha möjlighet att välja det som för dagen passar dig bäst (föranmälan & tidsbokning senast 24 tim i förväg, notera att beläggningen kan skilja sig åt från dag till dag och att tider bokas efter överenskommelse). 1
0-klippkortet är för dig som vill ha flexibilitet och på ett mycket förmånligt sätt kunna kombinera efter önskemål. För deltagande i SUP Yoga/Fys/Paddling 60/90 min enl sommarschema = 1 klipp, För privatbokad SUP Yoga/Fys/Paddling 60 min (tid enl ök) = 2 klipp,  För privatbokad SUP Sport Paddling på våra nya Racebrädor 75 min (tid enl ök) = 3 klipp, För Personlig Träning utomhus eller i gymmet (träning på gymmet förutsätter medlemskap och giltigt kort på Dalarö Gym), förlängt pass till 75 min, sommarspecial! = 3 klipp. Gäller från 27 maj-18 aug 2019. 

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

Individuell paddling

Enskild paddling med instruktör (1-2 personer) 60 min: 600 kr/person (bokas separat)

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Uthyrning av SUP för egen paddling

Hyra SUP

1 tim 200 kr/person
2 tim 300 kr/person
4 tim 400 kr/person
6 tim 650 kr/person

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Övrigt

För prisuppgift för andra aktiviteter/klasser samt gruppförfrågningar (företag och/eller privatpersoner), hör av er! Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just er!