Bokning & priser – Kost & Personlig Träning individuellt eller i grupp

Bokning

Bokning av kostanalys/-rådgivning

Förfrågan och bokning sker via mail eller telefon (se https://www.yogabluezense.se/bolagsuppgifter/) alternativt via kontaktsidan https://www.yogabluezense.se/kontakt-hitta-till-oss/ här på hemsidan. Fakturering tillämpas vid all kostanalys/-rådgivning. Faktura skickas efter uppstartsmötet. Maila information om ditt/företagets namn, fullständig postadress inkl postnr (behövs för vårt faktureringssystem), mailadress att skicka fakturan till samt vad (och vem/vilka personer) betalningen avser.

Bokning av personlig träning individuellt eller i grupp

Förfrågan och bokning sker via mail eller telefon (se https://www.yogabluezense.se/bolagsuppgifter/) alternativt via kontaktsidan https://www.yogabluezense.se/kontakt-hitta-till-oss/ här på hemsidan. Fakturering och förskottsbetalning tillämpas för personlig träning individuellt och i grupp. Priserna för PT-paket gäller vid inbokning av samtliga tillfällen i samband med bokning (alternativet är att boka in PT-tillfälle för PT-tillfälle vilket också går bra, men till annat pris). Faktura skickas vid anmälan/bokning. Vid bokning; maila information om ditt/företagets namn, fullständig postadress inkl postnr (behövs för vårt faktureringssystem), mailadress att skicka fakturan till samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Notera att bokade PT-paket är personliga och att ett påbörjat PT-upplägg ej kan överlåtas. Detta på grund av att träningsupplägg och plan tas fram individuellt redan vid det första PT-tillfället. Det går dock utmärkt att köpa och boka PT-paket åt någon annan via presentkort etc samt att överlåta PT-paket som inte är uppstartade.

PT-timmar och PT-paket gäller 1 år från inköpsdatum.

Vad händer om jag behöver boka om eller boka av?

Eventuell avbokning och ombokning av inbokade PT- och kostrådgivningstillfällen ska ske senast 24 timmar innan det aktuella tillfället påbörjas. Detta för att kunna erbjuda den tiden till annan kund. Om avbokning sker senare blir det svårt att hinna få in en annan kund på den tiden, och tillfället fryser då inne och går ej att nyttja.

Vid läkarintyg återbetalas hela beloppet, kontakta oss så snart du vet att du har fått förhinder pga sjukdom så löser vi det. Vi gör också vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett annat datum som i så fall passar bättre.

Andra förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Hur betalar jag?

Fakturering och förskottsbetalning via bankgiro tillämpas vid bokning av kostanalys- och rådgivning samt av personlig träning individuellt eller i grupp. Vid bokning av gyminstruktioner och träningsworkshops kan du välja om du vill betala via faktura/bankgiro eller via Swish.

Vid bokning och betalning via faktura, maila oss information om ditt/företagets namn, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vid betalning via Swish (nummer 1234018172 med mottagare APILA Utveckling AB) erhålls alltid en kvittens när betalningen mottagits (vid tillfället för aktiviteten).

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig!

Priser

Se nedan några prisexempel. För andra alternativ samt för gruppbokningar (företag och privatpersoner), hör av er för prisuppgifter! Vår främsta specialitet är just att skräddarsy ett upplägg som passar just dig/er och dina/era behov!

Kostanalys och kostrådgivning

ALT 1: Tre kostsamtal (1. behovsanalys, 2. genomgång av kostdagbok, 3. diskussion kring åtgärder), kostanalys av en veckas kostdagbok samt plan för åtgärder framåt: 3000 kr

ALT 2: Fem kostsamtal (1. behovsanalys, 2. genomgång av kostdagbok, 3. diskussion kring åtgärder, 4-5. uppföljningar och avstämning), kostanalys av en veckas kostdagbok, plan för åtgärder framåt samt uppföljning och avstämning: 4000 kr

Träning –  Personlig Träning individuellt och i grupp

Upplagda träningsgrupper och workshops i vår kalender

Se aktuellt pris i klass-/eventbeskrivningen (länk via kalendern) då det påverkas av bl.a. passlängd, upplägg, lokalhyra, restid etc.

Personlig träning på förfrågan

För personlig träning, se några prisexempel nedan. Notera att bokade PT-paket är personliga och att ett påbörjat PT-upplägg ej kan överlåtas. Detta på grund av att träningsupplägg och plan tas fram individuellt redan vid det första PT-tillfället. Det går dock utmärkt att köpa och boka PT-paket åt någon annan via presentkort etc. Se mer information om bokning, ombokning och avbokning av personlig träning härintill (i kolumnen till vänster om du använder dator eller padda, alternativt ovanför på samma sida om du använder mobiltelefon). Hör gärna av dig för att få en skräddarsydd offert.

Vi erbjuder personlig träning både individuellt och i grupper om 2-3 alternativt om 4-6 deltagare.

Pris för enskilda PT tillfällen (bokning av ett tillfälle i taget);
PT individuellt 55 min: 850 kr/tillfälle
PT individuellt 75 min: 1000 kr/tillfälle
PT duo för 2-3 pers 55 min: 600 kr per tillfälle och person
PT grupp om 4-6 pers 55 min: 400 kr per tillfälle och person

Om du vill köpa ett paket med PT tillfällen för individuell träning har vi i dagsläget nedan paketalternativ, men vi skräddarsyr också helt andra paketlösningar beroende på behov och önskemål.

PT individuellt:
PT ”Framtagande av träningsprogram” 55 min 3 ggr – 800 kr/tillfälle (2 400 kr)
PT ”Kickstart” 55 min 6 ggr – 775 kr/tillfälle (4 650 kr)
PT ”Kom-i-gång” 55 min 10 ggr – 750 kr/tillfälle (7 500 kr)
PT “Kontinuitet” 55 min 20 ggr – 700 kr/tillfälle (14 000 kr)
PT “Konsekvent” 55 min 30 ggr – 675 kr/tillfälle (20 250 kr)

PT duo för 2-3 pers:
PT 55 min enskilt tillfälle – 600 kr/person
PT ”Framtagande av träningsprogram” 55 min 3 ggr – 575 kr/tillfälle/person (1 725 kr/person)
PT ”Kickstart” 55 min 6 ggr – 550 kr/tillfälle/person (3 300 kr/person)
PT ”Kom-i-gång” 55 min 10 ggr – 525 kr/tillfälle/person (5 250 kr/person)
PT ”Kontinuitet” 55 min 20 ggr – 500 kr/tillfälle/person (10 000 kr/person)

Vid köp av PT paket ingår alltid funktions- och rörlighetsanalyser vid det första PT-tillfället (som då förlängs till 90 minuter utan extra kostnad) och som en del i behovsanalysen inför framtagning av träningsplan, men det går även bra att boka in det separat.
• Funktions- och rörlighetsanalyser samt fystester 850 kr/55 min/person (tidsåtgång kan variera utifrån behov och förutsättningar)
• Träningsplanering 850 kr/55 min/person (tidsåtgång kan variera utifrån behov och förutsättningar)

Vid bokning av eget skräddarsytt PT-upplägg i grupp (om 2 pers eller max 6 personer), för individuella PT paket med annat antal tillfällen än de exempel som är angivna ovan eller andra förfrågningar som inte täcks in av prislistan ovan, hör gärna av dig!

Notera att medlemskap/gymkort på Dalarö Gym krävs för att träna där, mer info på www.dalarogym.se.

Boka gärna in en PT konsultation (kostnadsfritt) där vi ses och pratar igenom dina behov och målsättningar, därefter kan vi återkomma med ett mer konkret förslag på upplägg för just dig.

Vid träning på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Kombinera PT med SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddling

Multiklippkort 10 ggr (PT & SUP Yoga/Fys/Paddling): 2500 kr/person
Multiklippkortet är personligt och ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt kombinera träning på land (inne eller ute) med olika former av träning, yoga och paddling på SUP bräda under sommaren och ha möjlighet att välja det som för dagen passar dig bäst (föranmälan & tidsbokning senast 24 tim i förväg, notera att beläggningen kan skilja sig åt från dag till dag och att tider bokas efter överenskommelse). 10-klippkortet är för dig som vill ha flexibilitet och på ett mycket förmånligt sätt kunna kombinera efter önskemål. För deltagande i SUP Yoga/Fys/Paddling 60/90 min enl sommarschema = 1 klipp, För privatbokad SUP Yoga/Fys/Paddling 60 min (tid enl ök) = 2 klipp,  För privatbokad SUP Sport Paddling på våra nya Racebrädor 75 min (tid enl ök) = 3 klipp, För Personlig Träning utomhus eller i gymmet (träning på gymmet förutsätter medlemskap och giltigt kort på Dalarö Gym), förlängt pass till 75 min, sommarspecial! = 3 klipp. Gäller från 27 maj-18 aug 2019. 

Övrigt

För prisuppgift för andra aktiviteter/klasser samt gruppförfrågningar (företag och/eller privatpersoner), hör av er! Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just er!