Bokning & priser – Kost & Personlig Träning individuellt eller i grupp

Bokning

Bokning av kostanalys/-rådgivning

Vi tillämpar fakturering vid kostanalys/-rådgivning. Faktura skickas efter uppstartsmötet. Maila oss information om ditt/företagets namn, fullständig postadress inkl postnr (behövs för vårt faktureringssystem), mailadress att skicka fakturan till samt vad (och vem/vilka personer) betalningen avser.

Bokning av personlig träning individuellt eller i grupp

Vi tillämpar fakturering och förskottsbetalning för personlig träning individuellt och i grupp. Priserna för PT-paket gäller vid inbokning av samtliga tillfällen i samband med bokning (alternativet är att boka in PT-tillfälle för PT-tillfälle vilket också går bra, men till annat pris). Vi skickar faktura vid anmälan/bokning. Vid bokning; maila oss information om ditt/företagets namn, fullständig postadress inkl postnr (behövs för vårt faktureringssystem), mailadress att skicka fakturan till samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Notera att bokade PT-paket är personliga och att ett påbörjat PT-upplägg ej kan överlåtas. Detta på grund av att träningsupplägg och plan tas fram individuellt redan vid det första PT-tillfället. Det går dock utmärkt att köpa och boka PT-paket åt någon annan via presentkort etc samt att överlåta PT-paket som inte är uppstartade.

PT-timmar och PT-paket gäller 1 år från inköpsdatum.

Vad händer om jag behöver boka om eller boka av?

Eventuell avbokning och ombokning av inbokade PT- och kostrådgivningstillfällen ska ske senast 24 timmar innan det aktuella tillfället påbörjas. Detta för att kunna erbjuda den tiden till annan kund. Om avbokning sker senare blir det svårt att hinna få in en annan kund på den tiden, och tillfället fryser då inne och går ej att nyttja.

Vid läkarintyg återbetalas hela beloppet, kontakta oss så snart du vet att du har fått förhinder pga sjukdom så löser vi det. Vi gör också vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett annat datum som i så fall passar bättre.

Andra förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Hur betalar jag?

Vi tillämpar fakturering och förskottsbetalning via bankgiro vid bokning av kostanalys- och rådgivning samt av personlig träning individuellt eller i grupp. Vid bokning av träningsworkshops kan du välja om du vill betala via faktura/bankgiro eller via Swish.

Vid bokning och betalning via faktura, maila oss information om ditt/företagets namn, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vid betalning via Swish (nummer 1234018172 med mottagare APILA Utveckling AB) erhålls alltid en kvittens när betalningen mottagits (vid tillfället för aktiviteten).

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig!

Priser

Se nedan några prisexempel. För andra alternativ samt för gruppbokningar (företag och privatpersoner), hör av er för prisuppgifter! Vår främsta specialitet är just att skräddarsy ett upplägg som passar just dig/er och dina/era behov!

Kostanalys och kostrådgivning

ALT 1: Tre kostsamtal, kostanalys av en veckas kostdagbok samt plan för åtgärder framåt (steg 1-5 ovan): 2500 kr

ALT 2: Fyra kostsamtal, kostanalys av en veckas kostdagbok, plan för åtgärder framåt samt uppföljning och avstämning (steg 1-6 ovan): 3000 kr

Träning –  Personlig Träning individuellt och i grupp

Upplagda träningsgrupper och workshops i vår kalender

Se aktuellt pris i klass-/eventbeskrivningen (länk via kalendern) då det påverkas av bl.a. passlängd, upplägg, lokalhyra, restid etc.

Personlig träning på förfrågan

För personlig träning, se några prisexempel nedan. Notera att bokade PT-paket är personliga och att ett påbörjat PT-upplägg ej kan överlåtas. Detta på grund av att träningsupplägg och plan tas fram individuellt redan vid det första PT-tillfället. Det går dock utmärkt att köpa och boka PT-paket åt någon annan via presentkort etc. Se mer information om bokning, ombokning och avbokning av personlig träning härintill (i kolumnen till vänster om du använder dator eller padda, alternativt ovanför på samma sida om du använder mobiltelefon). Hör gärna av dig för att få en skräddarsydd offert.

Vi erbjuder personlig träning både individuellt och i grupper om 2-3 alternativt om 4-6 deltagare.

Pris för enskilda PT timmar (bokning av en timme i taget);
PT individuellt 60 min: 800 kr/tim
PT individuellt 75 min: 1000 kr/tillfälle
PT för 2-3 pers 60 min: 600 kr/tim per person
PT grupp om 4-6 pers 75 min: 400 kr per person

Om du vill köpa ett paket med PT timmar för individuell träning har vi i dagsläget följande paketalternativ, men vi skräddarsyr också helt andra paketlösningar beroende på behov och önskemål;
PT ”Kickstart” 60 min 3 ggr – 750 kr/timme (2 250 kr)
PT ”Kom-i-gång” 60 min 6 ggr – 725 kr/timme (4 350 kr)
PT ”Kontinuitet” 60 min 10 ggr – 700 kr/timme (7 000 kr)

Vid köp av PT paket ingår alltid funktions- och rörlighetsanalyser vid det första PT-tillfället (som då förlängs till 90 minuter utan extra kostnad) och som en del i behovsanalysen inför framtagning av träningsplan, men det går även bra att boka in det separat.
• Funktions- och rörlighetsanalyser samt fystester 800 kr/tim/person (tidsåtgång kan variera utifrån behov och förutsättningar)
• Träningsplanering 800 kr/tim/person (tidsåtgång kan variera utifrån behov och förutsättningar)

Vid bokning av eget skräddarsytt PT-upplägg i grupp (om 2 pers eller max 6 personer), för individuella PT paket med annat antal tillfällen än de exempel som är angivna ovan eller andra förfrågningar som inte täcks in av prislistan ovan, hör gärna av dig!

Notera att medlemskap/gymkort på Dalarö Gym krävs för att träna där, mer info på www.dalarogym.se.

Boka gärna in en PT konsultation (kostnadsfritt) där vi ses och pratar igenom dina behov och målsättningar, därefter kan vi återkomma med ett mer konkret förslag på upplägg för just dig.

Vid träning på annan plats än på Dalarö tillkommer resekostnader.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Övrigt

För prisuppgift för andra aktiviteter/klasser samt gruppförfrågningar (företag och/eller privatpersoner), hör av er! Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just er!