Nytt härligt träningsår 2020! Vill du ha hjälp med att nå dina träningsmål?

Den 14 januari startar jag upp två nya PT Grupper på Dalarö Gym. Vi kör under 6 veckor fram till Sportlovet. Begränsat antal platser (max 6 deltagare).

  • Tisdagar kl 10.00-11.15 Powerträning för seniorer (passar särskilt dig som har styrketränat ett tag samt har god teknik och grundfysik, du kanske har kommit till en punkt där effekten av träningen inte är lika märkbar längre och behöver göra förändringar i ditt träningsupplägg för att nå fortsatta resultat).
  • Tisdagar kl 18.45-20.00 Kickstart 2020 (passar både dig som vill ha hjälp att komma igång igen efter julen och dig som vill ha ny inspiration för att nå nya målsättningar, upplägget kommer att anpassas utifrån deltagarnas förutsättningar och en långsiktig individuell träningsplan för 2020 ingår).

Dessutom kommer jag under våren ha ett antal workshops på olika teman på Dalarö Gym, håll utkik för mer info.

Om du föredrar individuell träning har jag från den 15 januari möjlighet att ta mig an nya PT-kunder på Dalarö Gym, Puls & Träning i Handen eller annan plats efter överenskommelse.

Under januari blir jag klar med min vidareutbildning till Lic Medicinsk Tränare vilket innebär att jag har fördjupade kunskaper om hur vi kan behandla och förebygga exvis stressrelaterad ohälsa, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, fetma/övervikt, ryggont och andra dysfunktioner i rörelseorganen, artros, benskörhet samt åldersrelaterade sjukdomar med hjälp av träning. Om du har fått fysisk aktivitet ordinerad på recept kan jag även hjälpa dig med det.

Hemsidan kommer uppdateras med ny information, nya bilder och fler detaljer kring kommande aktiviteter under första halvan av januari. För mer info, frågor eller bokning – hör av dig!

Hoppas att vi ses!!
// Helena på Blue Zense Yoga & Träning