Denna vecka startar sommarschemat på vattnet!

10 juni, 2019 in Eventinformation, Företagsnyheter, Nyheter, Samarbeten, Uppdateringar om aktiviteter

Denna vecka startar sommarschemat på vattnet!

10 juni, 2019 in Eventinformation, Företagsnyheter, Nyheter, Samarbeten, Uppdateringar om aktiviteter

Denna vecka startar äntligen sommarschemat med regelbundna klasser i SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen Dalarö!

Sommarschema säsongen 2019

Från mitten av juni till mitten av augusti har vi regelbundna klasser i SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen Dalarö. Vi kommer också vid några tillfällen ha aktiviteter vid och i samarbete med Smådalarö Gård och Gålö Havsbad. Se klasser, tider, priser och praktiska detaljer i sommarschemat här på hemsidan samt i det fastnålade inlägget högst upp på www.facebook.com/yogabluezense/.

För mer info om respektive klass (klassbeskrivningar), se Yoga på vatten och Träning på vatten. För information om bokning, se https://www.yogabluezense.se/bokning-priser-yoga-sup/. Mer detaljer hittar du även under Evenemang på Facebooksidan där alla klasser ligger upplagda. Se även Facebook för aktuell information och uppdateringar.

Fler aktiviteter kommer att läggas upp på vår Facebooksida löpande så håll gärna utkik.

Kortalternativ säsongen 2019

Klippkortet med 5 ggr finns kvar även denna säsong. Förra årets Säsongskort är utbytt mot ett Sommarkort som i år gäller under längre tidsperiod än förra året. Vi har även ett nytt Kurskort för dig som vill säkerställa att du har en plats reserverad på en specifik klass (veckodag och tid). Se mer info om de olika kortalternativen nedan.

Klippkort 5 ggr v 24-33: 1200 kr
Klippkortet är personligt och gäller våra schemalagda aktiviteter med SUP Paddling, SUP Yoga & SUP Fys 60/90 min i Askfatshamnen. Föranmälan behövs så att vi kan planera rätt utrustning.

Kurskort 10 ggr v 24-33: 1950 kr
Kurskortet är personligt och gäller fast plats på en av klasserna i sommarschemat. Du har din plats reserverad och behöver inte föranmäla att du kommer (dock meddelar du vid förhinder). Upp till två missade tillfällen av kursens tio tillfällen kan du ta igen på andra klasser (föranmälan behövs då så att vi kan planera rätt utrustning).

Sommarkort v 24-33: 2500 kr 
Sommarkortet är personligt och ger dig förtur på platser på SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddlingar. Föranmälan behövs så att vi kan planera rätt utrustning. Du kan delta på så många klasser och paddlingar du önskar under tidsperioden (även våra längre introduktionsklasser, paddlingsutflykter etc ingår).

Ytterligare aktiviteter och uppdrag på förfrågan

Fler aktiviteter, exempelvis längre utflyktspaddlingar av olika slag, kommer att läggas upp på vår Facebooksida löpande så håll gärna utkik!

Vi tar också emot förfrågningar på gruppaktiviteter från både privatpersoner och företag samt anordnar personlig träning inom SUP, SUP Yoga, SUP Fys, yoga på land, träning såväl utomhus som på Dalarö Gym etc. Hör av dig så hjälper vi gärna till med att skräddarsy upplägg utifrån era önskemål, förutsättningar och behov (ex företagsaktiviteter, team building, möhippor, svensexor, familjeaktiviteter, kompisaktiviteter, individuell träning etc). Det går även bra att hyra SUP bräda.

För frågor, hör gärna av dig! Varmt välkommen med din bokning!

Hoppas att vi ses på vattnet!

Bästa hälsningar
Susanne Garpenhag & Helena Starkenberg
Blue Zense Yoga & Training

Kontaktuppgifter:
Mail: helena@yogabluezense.se
Telefon: 0706-441248

 • About The Author: Helena

  I am a sea loving windsurfer, SUPer & yogini living at Dalarö in the archipelago of Stockholm. I am a certified Global Yoga teacher (Hatha/Vinyasa, Yin Yoga, Power and PT Yoga), SUP Yoga teacher, MediYoga Instructor, certified in Yin Yoga for Athletes as well as licenced Fitness Instructor, Personal Trainer, Nutrition Consultant and Windsurfing Instructor. My greatest passions are sports, water based activities, horses, health & wellbeing. I am founder of Blue Zense Yoga & Training and Ryttarform offering yoga & training on water & on land and co-founder of Dalarö Surf Point offering windsurfing and SUP activities.

  You can follow us at;
  www.facebook.com/yogabluezense/
  www.instagram.com/yogabluezense/
  www.facebook.com/ryttarform/
  www.instagram.com/ryttarform/
  www.facebook.com/dalarosurfpoint/
  www.instagram.com/dalarosurfpoint/

  Warm regards
  Helena

  More posts by