Nu är årets sommarschema klart! Från mitten av juni till mitten av augusti kommer vi ha regelbundna klasser i SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen Dalarö. Vi kommer också vid några tillfällen ha aktiviteter vid och i samarbete med Smådalarö Gård och Gålö Havsbad.

Förändringar och nyheter i årets schema

Stort tack till er alla som har kommit med önskemål och förslag – ni fem som har vunnit två klassbiljetter vardera till valfri sommarklass i Askfatshamnen kommer att meddelas individuellt. Vi har lyssnat på alla synpunkter och gjort en hel del ändringar i årets schema baserat på dessa. Dessutom har vi en del andra nyheter och förändringar, se hela listan nedan;

  • Vi har efter önskemål lagt morgonklassen på lördagar något senare (kl 9 istället för kl 8).
  • Vi startar på förfrågan kvällsklasserna på vardagar något senare så att det ska gå att vara med efter jobbet (kl 18.30 istället för kl 18.00).
  • Även om alla våra klasser är för alla nivåer och det alltid går att anpassa det vi gör efter dagsform har vi fått input från flera att de önskar en nybörjarklass i SUP Yoga – vi har därför lagt in en helt ny klass för säsongen; SUP Yoga for Starters där vi kommer att gå igenom grunderna i lugn och ro, ha enklare yogasekvenser samt ha ett lugnare tempo.
  • Vi kommer även liksom tidigare år ha två tillfällen med en lite längre introduktionskurs (3 tim) i SUP Yoga.
  • Vi har behållit de klasser som det var störst intresse av och efterfrågan på under förra säsongen samt nu när vi hörde oss för inför schemaläggningen, bland annat den populära SUP Kvällspaddlingen på söndagskvällar samt har en blandning av fysisk SUP Fysklass samt både lugnare och mer fysiska SUP Yogaklasser.
  • Vi kommer även, liksom förra året, arrangera längre utflyktspaddlingar av olika slag (ex med picknick, yoga etc). Dessa ligger dock inte med i sommarschemat utan kommer att publiceras separat på Facebook.
  • Nytt för i år är att Morgonpaddlingen med SUP Yoga Floating Yin har ersatts av Morgonpaddling med SUP Yoga Yin & Yang där vi kommer att kombinera yinpositioner som vi håller en längre stund med lite mer dynamisk flödande mjuk yoga som väcker upp och aktiverar kroppen för att få en skön start på dagen.
  • Vi kommer även i år att ha ett par tillfällen där vi kombinerar yoga på och vid vattnet i samarbete med Smådalarö Gård och Haninge Yogastudio.
  • Nytt för den här säsongen är att vi även kommer att erbjuda aktiviteter inom SUP Paddling, SUP Yoga och SUP Fys vid och i samarbete med Gålö Havsbad.
  • Vi har förlängt sommarschemat från 6 veckor till 10 veckor (istället för att som tidigare år ha ett sommarschema och ett sensommarschema).

Se sommarschemat i sin helhet nedan:

För mer info om respektive klass (klassbeskrivningar och bokningsinformation), se https://www.yogabluezense.se/yoga-pa-vatten/ under rubriken “SUP Yoga klasser” samt https://www.yogabluezense.se/bokning-priser-yoga-sup/. Klasserna kommer även att läggas upp under Evenemang på Facebooksidan www.facebook.com/yogabluezense/ samt i kalendern här på hemsidan senast den 1 maj.

Kortalternativ säsongen 2019 – och försäsongserbjudande som gäller fram till 5 maj

Nytt för i år är också ett par nya kortalternativ. Klippkortet med 5 ggr finns kvar även denna säsong. Förra årets Säsongskort är utbytt mot ett Sommarkort som i år gäller under längre tidsperiod än förra året. Vi har även ett nytt Kurskort för dig som vill säkerställa att du har en plats reserverad på en specifik klass (veckodag och tid).

Se mer info om de olika kortalternativen nedan. Under de närmaste två veckorna fram till 5 maj har vi som försäsongserbjudande 20% rabatt på alla kort:

Klippkort 5 ggr v 24-33: 1200 kr (fram till 5 maj 20% rabatt: 960 kr)
Klippkortet är personligt och gäller våra schemalagda aktiviteter med SUP Paddling, SUP Yoga & SUP Fys 60/90 min i Askfatshamnen. Föranmälan behövs så att vi kan planera rätt utrustning.

Kurskort 10 ggr v 24-33: 1950 kr (fram till 5 maj 20% rabatt: 1560 kr)
Kurskortet är personligt och gäller fast plats på en av klasserna i sommarschemat. Du har din plats reserverad och behöver inte föranmäla att du kommer (dock meddelar du vid förhinder). Upp till två missade tillfällen av kursens tio tillfällen kan du ta igen på andra klasser (föranmälan behövs då så att vi kan planera rätt utrustning).

Sommarkort v 24-33: 2500 kr (fram till 5 maj 20% rabatt: 2000 kr)
Sommarkortet är personligt och ger dig förtur på platser på SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddlingar. Föranmälan behövs så att vi kan planera rätt utrustning. Du kan delta på så många klasser och paddlingar du önskar under tidsperioden (även våra längre introduktionsklasser, paddlingsutflykter etc ingår).

Ytterligare aktiviteter och uppdrag på förfrågan

Fler aktiviteter, exempelvis längre utflyktspaddlingar av olika slag, kommer att läggas upp på vår Facebooksida löpande så håll gärna utkik!

Vi tar också emot förfrågningar på gruppaktiviteter från både privatpersoner och företag samt anordnar personlig träning inom SUP, SUP Yoga, SUP Fys, yoga på land, träning såväl utomhus som på Dalarö Gym etc. Hör av dig så hjälper vi gärna till med att skräddarsy upplägg utifrån era önskemål, förutsättningar och behov (ex företagsaktiviteter, team building, möhippor, svensexor, familjeaktiviteter, kompisaktiviteter, individuell träning etc). Det går även bra att hyra SUP bräda.

För frågor, hör gärna av dig! Varmt välkommen med din bokning!

Hoppas att vi ses på vattnet!

Bästa hälsningar
Susanne Garpenhag & Helena Starkenberg
Blue Zense Yoga & Training

Kontaktuppgifter:
Mail: helena@yogabluezense.se
Telefon: 0706-441248