Varmt välkommen på Yin Yoga på fina Smådalarö Gård!

Det känns jätteroligt att utöka samarbetet med Smådalarö Gård från att ha SUP Yoga på vattnet i deras fina skyddade vik (som syns genom fönsterrutan på bilden nedan) till att även hålla yoga på land i deras fantastiskt fina lokaler framåt (yogasalen på bild nedan)!

Två lördagseftermiddagar framöver kommer jag hålla Yin Yoga på och i samarbete med Smådalarö Gård;
Lördag 26 januari kl 15-16
Lördag 2 mars kl 15-16

Du kan anmäla dig till båda dessa tillfällen eller välja det som passar dig bäst! Det kommer att bli lite olika upplägg och fokus på klasserna.

Varmt välkommen till sköna och återhämtande Yin Yogaklasser där vi kommer fokusera på på stilla inkännande positioner som vi håller en längre stund (ca 3-5 min).

Det finns många fysiska och mentala positiva effekter och aspekter med Yin Yoga. Vi främjar bland annat vår fysiska rörlighet, stärker våra vävnader (bindväv, leder och ligament), ökar cirkulation och hydrering, förbättrar vår andningskapacitet, ökar vår förmåga till avspänning samt främjar vår återhämtning. Samtidigt arbetar vi med att stretcha vår mentala uthållighet och att vara i det som är, även om det ibland kan vara lite obekvämt mentalt och/eller fysiskt att stanna lite längre i vissa positioner. Genom detta kan vi öka vår förmåga till mentalt fokus och närvaro. Sammantaget leder dessa fysiska och mentala aspekter också till en större kropps- och självkännedom. Det är även ett utmärkt komplement till träning. Mer information om Yin Yoga hittar du på https://www.yogabluezense.se/yoga-pa-land/.

Det kommer bli enkla men effektiva övningar som passar alla oavsett tidigare yogaerfarenhet eller inte. Passar även dig som normalt sett inte går på yoga för att du känner dig för stel.

PRAKTISKA DETALJER
– Anmälan till Smådalarö Gård (www.smadalarogard.se) på mail info@smadalarogard.se eller telefon 08-501 551 00
– Kostnad: 150 kr/tillfälle (för hotellgäster ingår dock yogan i vistelsen)

Varmt välkommen, hoppas att vi ses!
Helena Starkenberg
Cert Yogalärare
Blue Zense Yoga & Training i samarbete med Smådalarö Gård