Snart erbjuder jag även träning och yoga för ryttare digitalt via Ridesums spännande app som lanseras inom kort!

Är du ryttare? Jag kommer fortsätta fokusera på att vidareutveckla mitt koncept med träning och yoga för ryttare under 2019 under mitt nya varumärke Ryttarform (för mer detaljer, uppdateringar, inspiration och tips på övningar för ryttare, följ gärna @ryttarform på Facebook och Instagram samt se https://www.yogabluezense.se/ryttarform/ här på hemsidan). Det nya samarbetet med Ridesum är ett av de nya spännande initiativen som jag nu har det stora nöjet att presentera.

Ridesum är en ny digital träningsapp för ridsporten som lanseras inom kort där jag bland annat kommer erbjuda yoga, träning och kostrådgivning för ryttare på distans. Vi diskuterar även ett utökat samarbete i form av kunskapsfilmer om ryttaryoga att publicera i appen och på startsidan.

Mer info på www.ridesum.se och @ridesum på Facebook och Instagram.

Glada hälsningar
Helena Starkenberg
Grundare Blue Zense Yoga & Training och Ryttarform