Vi är jätteglada att kunna presentera vårt nya spännande samarbete med Gålö Havsbad som kommer att inledas i år!

Gålö Havsbad är en mycket välskött och uppskattad camping och stugby som ligger otroligt fint vid havet och har fantastiska förutsättningar för aktiviteter både på vattnet och vid vattnet. I en gästenkät som vi gemensamt genomförde under hösten såg vi också att det finns ett stort intresse för de aktiviteter och upplevelser som vi kan erbjuda via Blue Zense Yoga & Training och vår systerbifirma Dalarö Surf Point vid Gålö Havsbad! Det är därför extra roligt att presentera vårt nya samarbete!

Vi kommer att inleda samarbetet den 18-19 maj genom en helg fullspäckad med aktiviteter både på vattnet och på stranden, se mer info i eventet nedan. Vi kommer även erbjuda aktivitetsdagar i sommar, mer info om det kommer men du kan redan nu se vilka datum det rör i kalendern; https://www.yogabluezense.se/kalender-vinter-var-2019/. Dessutom finns vi nu med i Gålö Havsbads aktivitetsutbud vilket kommer göra det möjligt för Gålö Havsbads gäster att exvis hyra SUP och att boka skräddarsydda aktiviteter inom SUP och vindsurfing samt yoga & träning både på vatten och på land på förfrågan.

Se mer info om helgen i maj i detta event skapat av Gålö Havsbad samt i nedan program:
https://www.facebook.com/events/701332193594292/?ti=icl

Mer info om helgen i maj och om våra andra aktiviteter i samarbete med Gålö Havsbad kommer även här på hemsidan inom kort!

För frågor, varmt välkommen att höra av dig!

Glada hälsningar
Helena Starkenberg
Grundare Blue Zense Yoga & Training