Stort tack till alla kunder, samarbetspartners och följare för det här året! Jag kunde knappt drömma om att det här året skulle kunna toppa förra året då jag startade bolaget och började driva eget, men det har det gjort med hästlängder! Jag är så enormt tacksam för att jag vågade ta steget och satsa fullt ut på detta, att jag har lyckats göra min passion i livet – hälsa, välmående, träning, yoga – till mitt yrke och att jag har möjlighet att arbeta med det jag älskar att göra. Det är tack vare er och jag är så otroligt glad för förtroendet!

Nästa år kommer bli ännu ett spännande år med ytterligare vidareutveckling av verksamheten och flera nya samarbeten inom både träning och yoga. Ser också jättemycket fram emot en tredje säsong på vattnet med SUP (Stand Up Paddleboard), SUP Yoga och SUP Fys. Har du varit sugen på att testa i år men ännu inte gjort det, eller har du testat och blivit lika biten som jag 😉, så är det bara några månader kvar till vår säsongspremiär 1 maj.

Mer information om 2019 kommer inom kort, men först julfirande och några dagars ledighet!

Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, sköna jul- och nyårshelger samt möjlighet till vila och återhämtning!

På återhörande 2019!

Med värme
Helena Starkenberg
Grundare Blue Zense Yoga & Training