Vill du ha tips på övningar för att bli en bättre ryttare och komma i din allra bästa ryttarform? Följ gärna S.R. Häst- och ryttarutbildnings julkalender “Bli en bättre ryttare” där jag i ett antal luckor även delar med mig av några av mina bästa styrke- och rörlighetsövningar för just ryttare! 

Som ryttare är det viktigt med en stark bål för att kunna ha en stabil sits med god kroppskontroll och balanserad hållning. I dagens lucka i S.R. Häst- och ryttarutbildnings julkalender delar jag med mig av en effektiv övning för att stärka bålen: http://ryttarutbildning.se/?p=18862. Du hittar även hela övningen på Ryttarforms instagramkonto www.instagram.com/ryttarform/. Lycka till och berätta gärna hur det går!

Vill du ha fler tips på övningar – både uppsuttna och avsuttna – följ S.R. Häst- och ryttarutbildnings julkalender via länken
https://www.facebook.com/events/2145233529073265/?ti=icl och du kommer att få ett nytt tips på övning varje dag fram till julafton!

Önskar dig en riktigt härlig december!
Helena Starkenberg
Ryttarform (nytt koncept inom Blue Zense Yoga & Training)
www.ryttarform.se