Under hösten erbjuder vi tre workshops med olika fokus på Dalarö Gym. Syftet är att vi ska ha lite mer tid att kunna fördjupa oss i olika områden.

Följande workshops är i dagsläget inplanerade;

  • Söndag 7 oktober kl 10-12: Workshop med fokus på Bål- & Ryggträning
  • Söndag 21 oktober kl 10-12: Workshop med fokus på Rörlighetsträning
  • Söndag 18 november kl 10-12: Workshop med fokus på Starka fötter

Se mer information om respektive workshop nedan och om frågor, hör gärna av dig!

Workshop med fokus på Bål- & Ryggträning söndag den 7 oktober kl 10-12
Fokus kommer att vara på hur vi med hjälp av styrketräning kan stärka vår core – kroppens kärna – som bland annat omfattar våra bål- och ryggmuskler. Det kommer att bli teori blandat med praktisk träning i gymmet. Ett svettigt corepass utlovas – för dig som vill!

Workshop med fokus på Rörlighetsträning söndag den 21 oktober kl 10-12
Fokus kommer att vara på hur vi med hjälp av olika former av rörlighetsträning kan få ett mer ändamålsenligt rörelsemönster, en skönare och mer avspänd känsla i kroppen, minska risken för obalanser som annars på sikt kan ge upphov till överbelastningar samt hur vi kan använda rörlighetsträning både för att värma upp inför träningspass samt för att förbättra återhämtningen mellan träningspass. Det kommer att bli en del teori varvat med mycket praktiska övningar. Detta passar både dig som tränar (oavsett om det är styrketräning, kondition, utövande av någon specifik sport etc) samt dig som vill få bättre rörlighet i vardagen.

Workshop med fokus på Starka fötter söndag den 18 november kl 10-12
Fokus kommer att vara på hur vi med hjälp av styrketräning och rörlighetsövningar kan ta bättre hand om våra fötter. Våra fötter bär oss genom livet men vi ägnar dem generellt sett ganska lite uppmärksamhet jämfört med andra kroppsdelar. Det kommer att bli en del teori varvat med mycket praktiska övningar. Detta passar både dig som tränar (oavsett om det är styrketräning, kondition, utövande av någon specifik sport etc) samt dig som vill bli bättre på att ta hand om dina fötter i vardagen.

Korta fakta (gäller samtliga tre workshops ovan)
– Pris: 500 kr för dig som är medlem i Dalarö Gym och 650 kr för dig som ännu inte är medlem
– Föranmälan krävs, mer information om anmälan och betalning på https://www.yogabluezense.se/traning-pa-land/ under Workshops samt under respektive evenemang på Facebook www.facebook.com/yogabluezense/
– Begränsat antal platser (max 8 st)
– För frågor eller bokning, hör av dig via helena@dalarogym.se eller helena@yogabluezense.se) alternativt telefon 0706-441248. Mer info om medlemskap och gymkort finns på www.dalarogym.se.

Mer information om mig, min PT-profil, filosofi, arbetsmetodik och erbjudande på https://www.yogabluezense.se/traning-pa-land/.

Varmt välkommen med din anmälan och jag hoppas att vi ses!
Helena Starkenberg
Licensierad Personlig Tränare via The Academy – Yrkesutbildningar inom Träning, Kost och Hälsa
Telefon: 0706-441248
Mail: helena@dalarogym.se, helena@yogabluezense.se
Hemsida: www.yogabluezense.se
Facebook:  www.facebook.com/yogabluezense/
Instagram: www.instagram.com/yogabluezense/

Blue Zense Yoga & Training i samarbete med Dalarö Gym