Det börjar bli dags att trappa ner och runda av en otroligt kul och lång säsong på vattnet, vilken fantastisk sommar vi har haft!! Ett bättre väder för våra aktiviteter hade vi inte kunnat önska, men det är ni – kära kunder – som verkligen har gjort vår sommar, stort tack från djupet av vårt hjärta! 

Vill du fortfarande hänga med ut på vattnet? Det finns många möjligheter kvar – sensommarschemat rullar vidare i tre veckor till med flera klasser inom SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddlingar varje vecka fram till 9 sep. Om du har klipp kvar på ditt klippkort, passa på att nyttja det nu under säsongens sista tre veckor, klippkorten gäller enbart säsongen ut.  (se https://www.yogabluezense.se/2018/07/31/sensommarschema-fran-6-augusti/).
Vill du hyra SUP? Sista tillfället för säsongen är söndag 19 augusti. Sedan drar höstens jobb och projekt igång för fullt, även för oss. Vi har fortfarande några SUP brädor lediga för uthyrning på eftermiddagen och kvällen (från kl 13-19). Välkommen att höra av dig!
Vill du köpa SUP? Vi säljer några av de vi använt i verksamheten denna säsong, vid intresse är det bara att du hör av dig! Och om du vill köpa en ny SUP bräda är vi partners till och återförsäljare av hela Kona Windsurfings sortiment av SUP- och vindsurfingutrustning; www.konawindsurfing.se.

Vill du yoga och träna med oss på land? Successivt kommer vi nu trappa upp höstens yoga och träning på land, mer information om det kommer löpande – både här och på Facebooksidan. Stay tuned!